Home

Indonesia Barista Corner a practical based course teaching you to free pour amazing latte art – learn how to make hearts, rosettas and as well as an introduction to etching.

This particular course is split into two so that it can appeal to both beginners and experienced Baristas.

If you are new to Barista skills you can attend a course:
This part of the course is for people who are new to Latte art and have limited Barista skills. Our trainer will breakdown the process of producing Latte art into stages. This will include perfecting your milk technique and understanding the milk chemistry behind producing great latte art. These stages are put back together to enable your to free pour hearts and rosettas. The course giving you lots of practice time. You will learn how to steam/texture milk correctly using the right technique to prepare you to produce Latte Art.
If you are already a Barista and confident with your milk technique :

You may just want to attend a ½ step course learning just the free pouring technique.

To attend just this part of the course you will need to be able to steam milk correctly and be confident with your technique. This part of the course will just focus on free pouring Latte Art. Our aim is to teach you everything you need to be doing to produce latte art for rosettas, leafs, hearts etc. All you will need to do then is practice to perfect your art.

_________________________________________________________________________________________________

Sebuah kursus berbasis praktis mengajarkan anda untuk bebas menuangkan seni latte yang menakjubkan – belajar bagaimana membuat love, rosetta dan leafs juga etching.

Kursus khusus terbagi menjadi dua sehingga dapat menarik bagi pemula dan barista berpengalaman.

Jika Anda baru dalam keterampilan Barista Anda dapat menghadiri kursus:
Ini bagian dari kursus adalah untuk orang yang baru dalam Latte art dan memiliki keterampilan terbatas Barista. Trainer kami akan rinciankan proses produksi Latte art dalam beberapa tahapan. Ini akan mencakup penyempurnaan teknik susu Anda dan memahami sifat kimia susu sebagai latar belakang memproduksi latte art. Tahapan-tahapan selanjutnya membuat heart dan rosetta. Program ini memberikan banyak waktu praktek. Anda akan belajar bagaimana melakukan steaming / tekstur susu dengan benar, menggunakan teknik yang tepat untuk mempersiapkan Anda untuk menghasilkan Seni Latte.
Jika Anda sudah menjadi Barista dan percaya diri dengan teknik pouring susu anda:

Anda mungkin hanya ingin mengikuti kursus ½ tahap belajar hanya teknik latte art pouring.

Untuk menghadiri saja ini bagian dari kursus Anda akan perlu untuk dapat steaming susu dengan benar dan yakin dengan teknik anda. Bagian dari kursus ini hanya akan fokus pada bebas menuangkan Latte art. Tujuan kami adalah untuk mengajarkan segala sesuatu yang perlu anda lakukan untuk menghasilkan latte art untuk rosetta, hati dll yang perlu anda lakukan adalah untuk menyempurnakan teknik latte art anda.